Zavarivanje d.o.o.

Obuka za zavarivače


Baner-obuka

WALTER ŠKOLA TIG ZAVARIVANJA

U periodu od 15.09.2014.-31.12.2014.god, iz razloga preseljenja i renoviranja naših prostorija, nismo u mogućnosti da organizujemo nastavu. Hvala na razumevanju.


Naučite sve o TIG zavarivanju u Walter Školi TIG zavarivanja . Rad u malim grupama, do četiri polaznika, na najsavremenijim TIG mašinama ( WALTER 250 AC/DC TIG - naravno! ), u prijatnom i prijateljskom prostoru za rad i učenje, u centru Beograda.

Naši saradnici su profesionalni instruktori i specijalisti za zavarivanje. Naglasak kurseva je na sticanju praktičnog znanja.

Polaznicima kursa su obezbeđene konsultacije i posle završetka škole.

Svim polaznicima kursa dajamo posebne povoljnosti pri kupovini Walter aparata!

Naši kursevi su organizovani u 5 kategorija:

1. INTRO - jednonedeljni (5 dana) TIG teoretski i praktični kurs sa pokaznim praktičnim primerima - 200 Eur-a.

2. HOBI - dve nedelje (10 dana) teoretskih i praktičnih vežbi TIG zavarivanja uz asistenciju instruktora - 400 Eur-a.

3. ZAVARIVAČ - tri nedelje (15 dana) teoretskih i praktičnih vežbi, uz asistenciju instruktora i savete inženjera i specijalista zavarivanja. - 600 Eur-a.

4. PROFESIONALAC - 4 do 12 nedelja. Teoretske i praktične vežbe, uz asistenciju instruktora i savete inženjera i specijalista zavarivanja. Obuka za zavarivanje cevi. Obuka za zavarivanje cevi na ogledalu. Priprema za atestiranje. Samostalno uvežbavanje - 40 Eur-a po danu (bez cene materijala)..

5. GURU - Usavršavanje atestiranih zavarivača uz savete i instrukcije poznatih, najboljih, priznatih instruktora, specijalista, kontrolora sa velikim iskustvom i specijalnostima u svim oblastima zavarivanja. - 200 do 300 Eur-a/dan. (bez cene materijala).

6. Samostalno usavršavanje i uvežbavanje u WALTER radionici uz konsultacije. 40 Eur-a/dan (bez cene materijala).


U periodu od 15.09.2014.-31.12.2014.god, iz razloga preseljenja i renoviranja naših prostorija, nismo u mogućnosti da organizujemo nastavu. Hvala na razumevanju.
Priznanje Sajma Tehnike

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je Zavarivanje d.o.o. ovogodišnji dobitnik posebnog priznanja "Korak u buducnost" na 55. Beogradskom Međunarodnom Sajmu Tehnike i Tehničkih Dostignuća za 2011.god. za WALTER 400 AC/DC MIX aparat za zavarivanje u kategoriji elektroenergetika i industrijska elektronika
 

XHTML 1.0 Validated

Valid XHTML 1.0 Transitional

Sponzorisani linkovi