Novosti


 • 03.

  april

  2016.

Walter aparati za zavarivanje ponovo izbor "Kolubare"

Prošlo je više od šest godina od kada je prvi Walter Atom otišao na probno testiranje u najveći srpski rudnik uglja - "Kolubaru" - Ogranak Površinski Kopovi. Drago nam je da je od tada ovaj gigant naše industrije tokom godina, u više navrata, odlukama o nabavci upravo Walter aparata za zavarivanje potvrdio njihov kvalitet i izdržljivost za rad u najtežim industrijskim uslovima. Ovaj put šaljemo im više Atoma-a, nekoliko Vulkana i par AC/DC LED aparata i želimo našim rudarima srećan rad

 • 28.

  februar

  2016.

Walter Atom 200 CELL za izgradnju Dalekovoda 110KV "TS Knjaževac - TS Svrljig"

Preduzeće "G-Net" Beograd je već ukazalo poverenje Walter-ovim aparatima za zavarivanje, a za projekat na kome su izvođači radova na rekonstrukciji i sanaciji 110-kiloVoltog dalekovoda od Trafo Stanice "Knjaževac" do Trafo Stanice "Svrljig", a za naručioca "Elektromreže Srbije" obnovili su svoju opremu sa još dva Atoma 200 TIG. Kolegama iz "G-Net"-a želimo srećan rad na ovom zahtevnom terenu.

 • 28.

  decembar

  2015.

Walter Atom 200 CELL za izgradnju "Koridora 10"

Jedan od regionalnih lidera u oblasti niskogradnje - firma "Integral Inženjering" - Ogranak Beograd, odabrao je Walter Atom 200 CELL za rad na gradilištu autoputa E75, trenutno na deonici "Caričina Dolina - Vladičin Han". Drago nam je što su vrhunski stručnjaci iz "Integral Inženjeringa" prepoznali kvalitet, profesionalni odnos i najbrži servis u Srbiji, i odabrali upravo naše Atome za svoju flotu.

 • 10.

  decembar

  2015.

Walter 250 AC/DC MIX izbor "NIS Naftagas - Naftnih Servisa"

Sa ponosom objavljujemo da je jedno od najvećih srpskih preduzeća - NIS Naftagas - za svoj ogranak "Nafni Servisi" izabrao i kupio naš aparat za zavarivanje - Walter 250 AC/DC CELL. Ovaj aparat, koji se već dokazao na najtežim zavarivačkim zadacima, sada će u svojim referencama moći da pobroji i rad na reparaciji u naftnoj industriji.

 • 07.

  avgust

  2015.

Walter 200 AC/DC MIX za bečejski Trivit - Tonus hleb

Drago nam je što se Trivit Grupa, proizvođač, po našem skromnom mišljenju, najboljeg i najzdravijeg hleba u Srbiji, odlučio da nabavi upravo naš Walter 200 AC/DC MIX za svoj proizvodni pogon u Bečeju. Ovoj uspešnoj komaniji želimo da nastave uzlaznom putanjom u osvajanju novih tehnologija.

 • 27.

  jun

  2015.

Dodeljen Walter aparat kao pomoć Komesarijata za izbeglice i Gradske Opštine Zemun

U okviru projekta Ekonomsko osnaživanje izbeglica, Gradska Opština Zemun i Komesarijat za Izbeglice i Migracije dodelili su aparat za zavarivanje Walter 250 AC/DC LED, preduzetniku Siniši Petroviću. Nadamo se da smo ovim malim korakom doprineli koliko je do nas u rešavanju krize koja je već predugo aktuelna.

 • 16.

  mart

  2015.

Saradnja sa Grand Prom - proizvodni pogon Bijeljina

Veoma nam je drago što možemo da objavimo da se Grand Prom - pogon za proizvodnju Grand Kafe u Bijeljini - odlučio da za svoje potrebe nabavi Walter 220 DC TIG aparat za zavarivanje. Ovaj aparat se već pokazao kao najbolji izbor prehrambene industrije, gde je zavarivanje prohroma jedna od najbitnijih stavki u održavanju.

 • 01.

  oktobar

  2014.

Walter aparati za zavarivanje sponzor Vaterpolo Kluba Vojvodina

Walter tim, kao jedan od svojih prioriteta, ustanovio je podsticanje mladih da slede svoje talente i snove. Naš tim je ovog puta odlučio da jedanu od svojih mašina pokloni Vaterpolo klubu Vojvodina iz Novog Sada radi redovnog održavanja bazena, kako bi se stvorili dobri uslovi za mlade i talentovane sportiste.

Pogledajte galeriju:

 • 10.

  septembar

  2014.

Deset Walter Atom-a za "Gradsko Zelenilo Beograd"

Drago nam je što ćemo na još jedan način doprineti Srbiji i Beogradu - deset Walter Atom aparata za zavarivanje su sada u floti Gradskog Zelenila Beograd. Veoma smo ponosni što je ova velika-mala mašina izbor još jedne velike i značajne firme.

 • 01.

  septembar

  2014.

Walter Atom izbor "Železnica Srbije"

Veliko nam je zadovoljstvo i sa ponosom objavljujemo da je serija od 10 aparata Walter Atom 200 isporučena Železnicama Srbije. Još jednom je ova mašina dokazala svoju izdržljivost, jačinu i kvalitet. Ponosni smo na svoj rad i dosadašnja dostignuća, nastavljamo sa svojim trudom i unapredjenjima. Hvala Vam što ste uz nas.

 • 01.

  avgust

  2014.

Obaveštenje o kolektivnom godišnjem odmoru

Poštovani kupci, saradnici i kolege. Za nama je izuzetno uspešnih 7 meseci u 2014. godini. Hrabra izjava dok nam od ove balkanske kišurine i endemičnog ludila polako memli kičma.
Ovako ili onako, zadovoljni odlazimo na kolektivni godišnji odmor u trajanju od 01.08. 2014. do 31. 08. 2014.

Obim prodaje i rokovi isporuke će biti ograničeni redukovanim kapacitetima preduzeća u ovom periodu.

Rok za servisiranje može biti produžen sa standardnog "Odma' ..." na 5 radnih dana.

Hvala Vam na razumevanju i želimo i Vama prijatan letnji odmor. Ukoliko ga provodite u aluminijumskoj cisterni, na brodskom limu ili na građevinskoj skeli - srećan rad i zavarivanje Walter aparatima.

 • 21.

  maj

  2014.

Walter na Beogradskom Sajmu Tehike i Tehničkih Dostignuća

Poštovani saradnici i prjatelji,

Velika nam je čast da je Walter tim i ove godine na Beogradskom Sajmu Tehike i Tehničkih Dostignuća predstavljao svoje proizvode i što je sa ponosom stajao ispred njih i uživao u pozitivnim komentarima posetioca.
Fokusirajuci se na konstantan razvoj i inovacije, mi smo i ove godine izložili nove proizvode, koje po završetku Sajma Tehnike mozete naci u našem prodajnom asortimanu.
Želimo da Vam se zahvalimo na poseti i interesovanju za nas rad. Svojim poverenjem u kvalitet srpske proizvodnje nam pružate podršku za svakodnevno unapređenje i razvoj našeg brenda u zemlji i inostranstvu.
Walter tim stoji na raspolaganju Vašem interesovanju i očekivanjima.

Pogledajte galeriju:

 • 21.

  decembar

  2013.

Srećni praznici

Sve najlepše u Novoj Godini, vesele i srećne Božićne praznike, zdravlje i uspeh, želi Vam Walter tim!

 • 11.

  decembar

  2012.

Deklaracije o usaglašenosti sa standardima kvaliteta

Na osnovu sprovedenog postupka ocenjivanja usaglašenosti sa važećim standardima i propisima proizvođač izdaje "Deklaraciju o usaglašenosti".

Preuzmite deklaracije o usaglašenosti Walter aparata za zavarivanje.

 • 04.

  decembar

  2012.

Novi odgovor na našoj stranici "najčešće postavljana pitanja". Šta se događa ukoliko je utičnica na kojoj radi Walter aparat pokrivena osiguračem od 16A ili 20A?

U specifikacijama aparata za zavarivanje Walter Atom 200 je navedeno da je potreban osigurač od 25A. Zanima me što se događa ukoliko je utičnica pokrivena osiguračem od 16A ili 20A?

Pogledajte naš odgovor.

 • 27.

  mart

  2012.

Otvoren konkurs za inženjera prodaje za aparate za zavarivanje

Tražimo novog člana naše ekipe. Ako ste mašinski inženjer, možda smo baš mi prava firma za Vas!

Pogledajte sve uslove konkursa.

 • 11.

  februar

  2012.

Novi odgovor na našoj stranici "najčešće postavljana pitanja". Preporuke za zaštitu na radu zavarivača, po evropskom standardu EN 50445

Često dobijamo pitanja o elektromagnetnom zračenju aparata za zavarivanje, kablova za zavarivanje i samog električnog luka kojim se zavaruje. Ovo su preporuke za zaštitu na radu, po evropskom standardu EN 50445, za koje mislimo da bi svaki zavarivač trebao da ih pročita i primeni.

Pogledajte izvod iz Standarda EN 50445.

 • 12.

  maj

  2011.

Priznanje Sajma Tehnike za Walter 400 AC/DC MIX

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da je Zavarivanje d.o.o. dobitnik posebnog priznanja "Korak u budućnost" na 55.-om Beogradskom Međunarodnom Sajmu Tehnike i Tehničkih Dostignuća za aparat za zavarivanje WALTER 400 AC/DC MIX u kategoriji industrijska elektronika.

Pogledajte i ostale dobitnike na sajtu Sajma.

 • 04.

  maj

  2011.

Posetite nas na Sajmu Tehnike

Dragi saradnici i prijatelji,

Pozivamo Vas da nas i ove godine posetite na Beogradskom Sajmu Tehnike i Tehničkih Dostignuća od 9. - 13. maja 2010. Naš štand se nalazi na starom mestu - u Hali 1A Beogradskog Sajma, broj štanda 1607. Radno vreme sajma je od 10-18h. Na sajmu će biti izloženi naši novi prozvodi, koji će se naći u prodaji odmah posle Sajma Tehnike.

 • 12.

  april

  2011.

Otvoren konkurs za novo radno mesto u Zavarivanju d.o.o.

Prosek godina u našoj firmi je 35. Tražimo pojačanje - tražimo mlade ljude! Prijavite se na konkurs za elektrotehničarku/elektrotehničara - SSS: jedan izvršioc na poslovima montaže.

Detaljnije na stranici Konkursi za zaposlenje - AKTUELNO.

 • 15.

  februar

  2011.

Dodeljen aparat iz našeg konkursa "Od Božića do Božića"

Pošto smo razmotrili priličan broj zanimljivih i kvalitetnih prijava novih preduzetnika, koji su nam se javili u našem Božićnom nagradnom konkursu za dodelu aparata WALTER AC/DC TIG imali smo težak zadatak da se odlučimo za jednog dobitnika...

Pogledajte odluku žirija.

 • 05.

  januar

  2011.

Novi tekst na stranici "najčešće postavljana pitanja" - bezbednost pridržavanje REL elektrode rukom

Novi odgovor na našoj stranici "najčešće postavljana pitanja". Jedan korisnik se interesovao da li je bezbedno pridržavati REL eletrodu levom rukom, ako je zaštićena kožnom rukavicom.

Detaljnije na stranici FAQ. Pogledajte stranicu i postavite i sami pitanje ako želite.

 • 25.

  decembar

  2010.

Nagradni Konkurs: Od Božića do Božića. Poklanjamo jedan Walter AC/DC TIG aparat!

Božić je vreme darivanja. Svaka Nova Godina je novi početak. Zavarivanje d.o.o. poklanja jedan WALTER AC/DC TIG aparat preduzetniku/ci ili malom privredniku/ci koji otvara novu firmu. Prijavite se, pošaljite nam informacije o poslu koji nameravate da započnete, a za koji Vam je potreban TIG AC/DC aparat. Mi ćemo izabrati jednog dobitnika, koji, po nama, najviše zaslužuje novi Walter AC/DC TIG aparat! Prijave primamo od 25.12.2010. do 07.01.2011.god, preko formulara na našoj stranici Nagradni Konkurs.

Za one koji ne budu srećni dobitnici u ovom konkursu, imamo lepu vest: Sve novootvorene firme i preduzetničke radnje moći će tokom prva tri meseca 2011.god, da ostvare popust od 10% prilikom kupovine aparata iz programa Walter AC/DC i DC TIG!

PRIJAVITE SVOJE PREDUZEĆE: Nagradni Konkurs Od Božića do Božića.

 • 22.

  decembar

  2010.

Potvrde o kvalitetu za Walter aparate za zavarivanje od RB Kolubara

Posle višemesečnog rada aparata Walter Atom 200 i Walter Vulkan 300 na navarivanju i zavarivanju, u najtežim mogućim uslovima, na kopovima Rudarskog Basena "Kolubara", drago nam je, i ponosni smo, što možemo da se pohvalimo potvrdama o kvalitetu naših aparata za zavarivanje, koje je izdalo preduzeće Rudarski Basen Kolubara, Lazarevac - Ogranak "Površinski Kopovi" - Pogon Polje "D" - Meroševac, 22.12.2010.god.

Potvrde o kvalitetu možete pogledati na našoj stranici: Licence i Sertifikati Kvaliteta.

 • 13.

  decembar

  2010.

Walter Tim na "Poslovnim Susretima" u Temišvaru

Predstavnici preduzeća "Zavarivanje d.o.o." učestvovali su na bilateralnim poslovnim susretima za kompanije iz oblasti građevinarstva i reciklaže, Temišvar, 13. i 14. decembar. Susrete su organizovale Evropska mreža preduzetništva (EEN) Srbije i Rumunije, a realizovala Nacionalna agencija za regionalni razvoj. Na susretima su učestvovale po dvadesetak firmi sa obe strane.

Pogledajte album:

album temisvar

 • 22.

  novembar

  2010.

Otvoreni konkursi za nova radna mesta u Zavarivanju d.o.o.

Postanite član Walter Tima. Prijavite se na konkurs za elektrotehničarku/elektrotehničara - SSS: jedan izvršioc na poslovima punjenja štampanih ploča, i jedan izvršioc na poslovima montaže.

Detaljnije na stranici Konkursi za zaposlenje - AKTUELNO.

 • 16.

  novembar

  2010.

Akcija Privredne Komore Srbije: Glasajte za najbolji brend iz Srbije

Privredna Komora Srbije je raspisala takmičenje za najbolji brend iz Srbije. Mi smo prijavili WALTER aparate za zavarivanje u kategoriji:
"Robni brend: Proizvodna dobra".
Naša domovina, na žalost, ne obiluje brendovima van oblasti prehrane i sporta, tako da visoko tehnoloskih brendova nema puno. Ipak, u najužem izboru našli smo se u grupi sa prilično jakim kompanijama i njihovim proizvodima. Za prva mesta su presudni ukupni novčani promet firme, njena veličina i glasanje korisnika i poslovnih partnera. Zavarivanje d.o.o. nije velika firma, tako da su nam veoma potrebni Vaši glasovi da bismo bili zapaženi pri odlučivanju o dodeli nagrada. Neće nam dati nikakvu finansijsku podršku ako pobedimo, ali će dobro doći na promociji WALTER-a u inostranstvu.

Ukratko, ako imate nekoliko minuta slobodnog vremena, glasajte, prateći ovaj link: http://najboljeizsrbije.rs/modal/glasanje.php mi smo u grupi:
"Robni brend: Proizvodna dobra".
Glasanje je otvoreno do 26. novembra 2010.god.

Ako budete glasali za WALTER, zahvaljujemo se iskreno. Ako glasate za neki drugi brend iz naše zemlje - opet je dobro i hvala. U svakom slučaju je interesantno pogledati sajt Privredne Komore na ovoj adresi.
http://www.najboljeizsrbije.com/

Slika brendova iz Srbije nije sjajna, ali ipak uliva nadu da možemo napred.

Srdačan pozdrav,
WALTER TIM

wlater aparati za zavarivanje najbolje iz srbije PRIJAVITE SE ZA GLASANJE:

 • 16.

  novembar

  2010.

NOVO IZ NAŠE RAZVOJNE LABORATORIJE: PLAZMA SEČENJE

Pogledajte prve snimke rada Walter Plazma Sekača inkorporiranog u aparate za zavarivanje Walter 220 DC i AC/DC MIX. Pre nego što budu i zvanično ponuđeni na tržištu, ovi uređaji će odraditi 6 meseci testiranja u eksploataciji, kod izabranih korisnika.

 • 15.

  novembar

  2010.

NAGRADNA ANKETA - IZVUČENI SREĆNI DOBITNICI

Izvučeni su dobitnici nagrada u našoj nagradnoj anketi. Srećni dobitnik aparata za zavarivanje Walter Atom 180 MMA CELL je RINO BELAIĆ.

Više o rezultatima ankete i ostali dobitnici nagrada na našoj stranici NAGRADNA ANKETA .

 • 22.

  oktobar

  2010.

Walter Tim u Splitu

Predstavnici Zavarivanja d.o.o. učestvovali su zajedno sa predstavnicima još 9 srpskih preduzeća u oblasti građevinarstva, telekomunikacija, metalske i elektro industrije, regionalnih privrednih komora i PKS na poslovnim susretima u okviru 15. međunarodnog sajma "SASO" u Splitu, 22.10.2010.

Više o tome na sajtu Privredne Komore Srbije: PKS Arhiva Vesti

Pogledajte album:

album sajam saso
 • 19.

  avgust

  2010.

Walter aparati za zavarivanje na Beogradskoj Hronici

Aparati za zavarivanje Walter na Beogradskoj Hronici 18.08.2010. Kod voditeljke Rade Đurić gostovala je Jelena Glumac Adžić, programer i direktorka razvoja softvera Walter aparata za zavarivanje.

 • 25.

  april

  2010.

NOVO: Najčešće postavljana pitanja i odgovori na njih (FAQ)

Na našu e-mail adresu, pored standardnih upita o cenama i dostupnosti aparata, često stižu i zanimljiva pitanja koja se tiču samog procesa zavarivanja, dodatnoj opremi za zavarivanje i iskustvima pri zavarivanju. Neka od tih pitanja, i naši odgovori na njih su sigurno zanimljiva i za širu javnost, pa smo ih objavili na stranici FAQ - Najčešće Postavljana Pitanja. Pogledajte stranicu i postavite i sami pitanje ako želite.

Posetite stranicu ...